Bezorging

Op deze pagina is alle informatie te vinden over de bezorging van jouw order bij Housestylers.com. Mocht het antwoord op je vraag er niet bij staan, neem dan gerust contact met ons op.


Hoe wordt mijn pakket bezorgd?

Alle bestellingen worden bij ons geleverd door onze trouwe verzendpartner DHL. Er is een mogelijkheid om je pakket zowel thuis als op een DHL Servicepoint te laten bezorgen. Zodra het pakket is verzonden informeert DHL per e-mail over de bezorging en bezorgdatum. Ook is je pakket te volgen via een de track&trace link.


Bezorging aan huis

In Nederland word er door DHL op maandag tot en met zaterdag bezorgd. In België is dit van maandag tot en met vrijdag. Het pakket zal dan geleverd worden op het door jou aangegeven adres en tijdvak. Mochten de door jou bestelde artikelen afwijkende maten hebben kan het zijn dat de levering De bezorgtijden zijn echter niet door DHL gegarandeerd en kunnen in verband met drukte afwijken. Wel is gegarandeerd dat iedereen er naar streeft om het pakket zo snel mogelijk bij je af te leveren, volg daarom goed je aangeboden track&trace link.


Bezorging bij een DHL ServicePoint

Er is een mogelijkheid om te kiezen voor het afhalen bij een DHL ServicePoint, bij deze optie selecteer je het DHL Service Point naar keuze. Hierdoor is er altijd iemand aanwezig om de zending in ontvangst te nemen en voorkom je de kans dat je het pakket onverhoopt misloopt.


Toeslag op verzendkosten

Wij hanteren géén verzendkosten bij een totaal orderwaarde boven €39,99. Is de orderwaarde lager dan €39.99 dan hanteren wij een vast verzendtarief van €3,95 voor Nederland inclusief BTW en €4,95 voor andere landen. Deze tarieven gelden voor een reguliere zending op de eerder genoemde aanlevermomenten. De verzendkosten worden automatisch verrekend in het winkelwagentje bij de aankoop.